Afzuigmeubels

Daar waar specifieke productieprocessen afzuiging nodig hebben zijn afzuigmeubels beschikbaar die de afzuiging verzorgen. Afzuigtafels, afzuigwanden, afzuigkappen en vele combinaties zorgen voor een veilige ademsfeer. De Scandinavische kwaliteit en de Deense knowhow en ervaring van ”Gram” staan garant voor complete oplossingen van uw productieproces afzuiging.

afzuigtafel
Afzuigtafels
Turbo wall
Slijp- en schuur- wanden
afzuigwanden
Afzuigwanden
afzuigtafel
Snijtafel met afzuiging
Afzuigkappen met randafzuiging

Afzuigtafels

De UFPR afzuigtafels van Gram zijn robuust en door het gebruik van hoogwaardige materialen kan de afzuigtafel belast worden tot 150 kg. De tafels zijn in hoogte instelbaar en waar de werkhoogte flexibel moet zijn is er de UFH-E, deze afzuigtafel is middels een elektromotor in hoogte verstelbaar. Deze industriële werkplek kent vele variaties en is daarom toepasbaar bij diverse werkzaamheden, zoals lijmen, slijpen, polijsten of natuurlijk lassen.

Afzuigwanden

Naast de diverse afzuigtafels kan er ook gekozen worden voor een afzuigwand om de ademsfeer van uw medewerker veilig te houden. De Turbo wall is een recht toe, recht aan afzuigoplossing die door slim gebruik te maken van het coanda effect een groot afzuigoppervlak heeft. De afzuigwand heeft geen slijtende delen en kan zeer breed worden ingezet, verkrijgbaar in 2 standaard modellen en in 5 maten. Slijpwanden en schuurwanden zijn specifiek gericht op het afzuigen van slijp- en schuurstof en zijn door de haakse wand uitermate geschikt voor het afvangen van o.a. metaalstof. De afzuigwanden, de UP extraction wall, richten zich op vluchtige stoffen. Uitermate geschikt voor het afzuigen van verf, schoonmaakmiddelen of het fijner polijst werk. De UP afzuigwand kan worden voorzien van speciaal paint-stop filter of stalen lamellen, standaard wordt de UP geleverd met Andrea-filter.

Snijtafel

Voor handmatig plasmasnijden is de PB snijtafel ontwikkeld. Deze stevige tafel is voorzien van een snijrooster. Doordat de lucht wordt verdeeld is de afzuiging gelijkmatig over de gehele tafel, tevens is de tafel voorzien van waterbakken die de stof opvangen welke ontstaat tijdens het snijproces. De PB is verkrijgbaar in diverse maten.

Van Andel Techniek heeft jaren ervaring in het selecteren van de juiste afzuiging om de ademsfeer van uw medewerker veilig te houden, onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van de juiste selectie. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons.